Ton rosu Saku 400 gr calitate sashimi, Nautic
Blocul de ton Saku este cea mai buna parte a fileului de ton, cu o textura fermă, gust minunat si o sursă sanatoasa de proteine.
Descriere
În Japonia, termenul saku înseamnă bloc. Datorită uniformității sale, este preferat de bucătarii japonezi pentru sashimi, dar și in alte preparate unde aspectul si uniformitatea feliilor de ton sunt prioritare.
Aceasta bucata de ton saku este congelata rapid pentru a I se pastra textura si proprietatile nutritive, este dezosata și fără piele, cu vasele de sânge complet eliminate.
Blocul de ton Saku este o parte premium a tonului, de fapt cea mai buna parte a fileului de ton. Cu o textura fermă, gust minunat si o sursă sanatoasa de proteine, tonul saku este nu numai o alegere excelentă pentru sashimi, ci și ușor de gatit pe plita sau gratar, și de asemenea un topping perfect pentru salate sau poke!
-Specia de ton : yellowfin tuna (Thunnus albacares)
-Congelat rapid
-Exceplent pentru sushi, sashimi, salate si boluri poke
-Fara glazura si fara pierderi
-Partea cea mai buna a fileului de ton
*Dimensiunea aproximativa a blocului de ton : 20cm (L) X 10 cm (l) x 3 cm (H)
Caracteristici
Unitate vanzare | Pachet de 400 gr |
Greutate (kg) | 0.5 |
Descriere Produs | Bucata dreptunghiulara de ton rosu (peste ), fara piele, fara oase, fara vase de sange (cea mai buna parte a fileului de ton), exceplenta pentru sushi, sashimi, salate si boluri poke. |
Ingrediente | Ton (peste din specia Thunnus Albacares) |
Origine | Vietnam, zona de de pescuit DL1108. Peste de captura (plase si carlige) |
Conditii de pastrare | Produs congelat rapid. Se pastreaza la -18C. A nu se recongela dupa decongelare ! |
Ambalare | Pachet de 400 gr (greutate neta) |
Valori nutritionale | Valori nutritionale la 100g : Energie 476Kj/114kcal, Grasimi 1.2g din care saturate 0.2g, Carbohidrati <0.01g din care zaharuri <0.01g, Proteine 20g, Sare 1g |
Alergeni | Peste |
Opinii
Pareri Ton rosu Saku 400 gr calitate sashimi, Nautic
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.