Piept de rata premium ''Magret de Canard'' 320 gr / bucata, origine Ungaria
Fara os, cu piele
Descriere
Spre deosebire de pui, pieptul de rață are o nuanță și o textură asemănătoare cu cele ale cărnii roșii și la fel ca si carnea rosie poate fi consumat medium-rare. Pieptul de rata perfect gatit va avea carnea umeda si suculenta, cu o piele delicioasa si crocanta.
Cum sa gatiti pieptul de rata?
Cel mai simplu mod este in tigaie, simplu..., doar cu sare si piper.
PASUL 1
Crestati pielea folosind un cutit ascutit. Atenție să nu tăiați carnea!
PASUL 2
Frecați pielea cu sare de mare grunjoasă și piper negru
PASUL 3
Puneti pieptul de rața într-o tigaie rece, cu pielea în jos și dati drumul la foc (foc mediu).
PASUL 4
Odată ce tigaia se încălzește și pielea începe să sfârâie, gătiți pieptul de rața timp de 8 minute.
PASUL 5
Grăsimea se va fi topit, așa că scoateți-o din tigaie.
PASUL 6
Întoarceți pieptul de rata cu pielea in sus și gătiți partea cu carne pentru încă 4 minute.
PASUL 7
Scoateți pieptul de rata din tigaie, înveliți-l într-o folie de aluminiu și lăsați-l să se odihnească 10 minute înainte de a-l tăia și servi.
PASUL 8
Tăiați la grosimea dorită.
Mai jos regasiti reteta lui Gordon Ramsey in care se detaliaza pas cu pas aceasta minunata reteta, dar veti observa probabil ca rezultatul final va fi putin mai gatit decat varianta franceza de mai sus prezentata in 8 pasi.
Caracteristici
Origine | Ungaria |
Ambalare | 320 gr / bucata |
Descriere Produs | Piept de rata premium cu piele, fara os, fara inner fillet |
Greutate (kg) | 0.45 |
Unitate vanzare | Pachet de 320 gr |
Opinii
Pareri Piept de rata premium ''Magret de Canard'' 320 gr / bucata, origine Ungaria
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.